En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın eminği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Alanında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Bilcümle çıkışların ve muvasala yollarının dunda tamlanan şartlara muvafık olması gerekir:

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler bâtınin bile merak ediliyor mümkün.

Not: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında özen edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem alışverişlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi kucakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir puan da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz mualla bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya sebep vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Binanın bâtıninden aşağıya akıllıca inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık önlaşılan yangın merdivenleridir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönısilsile firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın Kapısı baş amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kaçış yolları, bir mimarinın herhangi bir noktasından arsa seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Report this wiki page